rekisteröidy käyttäjäksi

Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä ja sähköpostiosoitteen on oltava oikea.

Rekisteröityminen vahvistetaan menemällä syötettyyn sähköpostiosoitteeseen lähetettävän vahvistuslinkin osoitteeseen.

SuunnistusNetiin rekisteekisteröitymisen ehdot

Rekisteröitymällä SuunnistusNetiin Käyttäjällä on mahdollisuus kirjoittaa omia mielipiteitään ja liittää niihin kuvia sivuilla esillä olevilla ohjelmilla. Rekisteröityminen on ilmainen, kunnes toisin ilmoitetaan.

Rekisteröitynyt Käyttäjä vastaa annettujen henkilötietojen oikeellisuudesta. Käyttäjä on vastuussa sivustolle kirjoittamansa tekstin ja toimittamiensa kuvien laillisuudesta. Käyttäjä sitoutuu toimimaan hyvien internet-tapojen ja hyvän maun rajoissa. Käyttäjällä on oikeus pyytää SuunnistusNetiä poistamaan sivulta materiaalia, joka loukkaa jonkun henkilön yksityisyyden suojaa, on herjaavaa tai muuten epäsopivaa. Käyttäjällä on oikeus pyytää poistamaan oma kirjoittamansa teksti tai toimittamansa materiaali.

SuunnistusNet pidättää oikeuden Käyttäjän tekstin julkaisemisesta. SuunnistusNet voi ilman eri syytä poistaa Käyttäjän kirjoituksen pois näkyvistä. SuunnistusNet pyrkii mahdollisimman nopeasti poistamaan epäsoveliaan materiaalin sivustolta. SuunnistusNet pidättää oikeuden rajoittaa Käyttäjän käyttöoikeuksia ilman eri syytä.