MS Parma ja Tampereen Pyrintö veivät viestiliigan nimiinsä

MS Parma voitti naisten Viestiliigan Finaaliosakilpailun ja samalla vei nimiinsä koko viestiliigan. Viestiliigassa toisen sijan vei Koovee ja kolmanneksi sijoittui koko kesän pirteästi kärkikamppailussa mukana ollut Rastikarhut. Finaaliosakilpailun kakkonen Pohjantähti eikä kolmonen Pyrintö pystyneet lopulta uhkaamaan Kooveeta tai Rastikarhuja.

Miesten finaalin voittanut Paimion Rasti ei pystynyt uhkaamaan kokonaiskisan voittajaa Tampereen Pyrintöä, joka oli osakilpailun kakkonen. Finaalin kolmanneksi sijoittunut Pyrinnön kakkosjoukkue nousi myös kokonaiskilpailun kolmanneksi. Pyrintö ja Paimio eivät loppujen lopuksi päästäneet ketään uhkaamaan sijoituksiaan kärkitaistelussa.


Kokonaispistetilanne päivittyy illan aikana Viestiliigan sivuille.

By | 2018-09-29T18:26:11+03:00 syyskuu 29th, 2018|Uutiset, Viestiliiga, Yleinen|0 Comments