Kevätyössä kertoimet kohdallaan

Viestiliigaennakossa Seppo Väli-Klemelä antoi varsin hyviä ennakkoja veikkaajille ja sekä tärkeän muistutuksen, jotta yllätys olisi se, jos jotain yllätystä ei tule.

Miesten kisassa Sepin tärpit osui aika jyvin kohdalleen, sillä Sepin kärkivinkit veivät kolmen kärjen. Ehkä Pyrinnön kaksoisvoitto ja Paimion nimivahvan miehistön taipuminen kolmanneksi pääsi kuitenkin hiukan yllättämään veikkaajat, sillä oikealla rivillä vitosen panoksella olisi näillä kertoimella (37,39) päässyt kuittaamaan liki 200 euron potin. Uudet suunnistuskengät olisi siis saanut noin kolmen euron panostuksella.

Voittokertoimista päätellen naisten kisa pääsi yllättämään veikkaajat pahemman kerran! Suurin syy varmasti tuohon oli SK Pohjantähden tippuminen tuloslistalta puuttuvan leiman vuoksi. Muuten kärkikolmikon joukkueet lienevät olleet kohtuullisen veikattujen listalla yksittäisinä joukkueina, sillä onhan Rastikarhut väläytellyt positiivisesti ja ei Koovee naisissakaan ihan vastaantulijana voida pitää. Niin tai näin, kerroin 3669,05 tarkoittaisi jo ihan mukavaa leiribudjettia yhden euron panoksella.

Tätä juttua kirjoitettaessa ei tarkkaa tietoa veikkauksen vaihdosta Kevätyön kohteissa ole, mutta arvion mukaan voisi olla 2500-3000 euroa. Kertoimet tietysti käyttäytyvät tehtyjen veikkausten mukaisesti, mutta nyt toteutuneet kertoimet ovat sitä luokkaa, että mukava on katsoa veikkaustilin saldoa esimerkiksi 10 euron panoksella osuen. Taitaa olla syytä kasvattaa panoksia Finnspringiin, sillä onhan uusi mahdollisuus tietää ja haistaa rivi kohdalleen vajaan kahden viikon kuluttua!

By | 2018-04-09T01:44:50+00:00 9.04.2018 1:42|Categories: uutiset|2 Comments

Suunnistus.Net Forums Kevätyössä kertoimet kohdallaan

 • Julkaisija
  Viestit
 • Pekka Varis
  Osallistuja
  Post count: 1

  Muistakseni juuri ennen sulkeutumista pelivaihdot oli luokkaa 1000 e naiset ja 1600 e miehet. Jostain syystä Veikkaus ei taida enää noita vaihtoja näyttää.

  Palautusprosentti Supertriplassa taitaa olla 70% ja minimipanos 0,20 e.

  0,20 * 3669,05 / 0,7 = 1048,30 e, mikä lienee ollut naisten kisan lopullinen pelivaihto. Siis voittoyhdistelmää on luultavasti pelattu vain 1 x 0,20 e, jolla on voitettu 70% pelivaihdosta eli 733 e (mukava summa toki sekin). Mutta 10 euron panoksellakaan eli olisi voitettu kuin 740 e.

  Miesten kisassa oikeaa vaihtoehtoa lienee pelattu n. 30 e:lla.

 • Raimo Arvola
  Osallistuja
  Post count: 1

  Hyvää avausta kertoimen muodostumiseen ja tuo on se totuus. Sinällään ihan mukava spekuloida noilla kertoimilla. Niin tai näin, 740 eurolla maksaisi yhden maajoukkueleirin 😉

  Mukava olisi nähdä jo seuraavassa Viestiliigassa isommat vaihdot ja kenties isommat voitot.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com