Kirmula vaihtoi Kalevan Rastiin Salmen vastustuksesta huolimatta

Päivän Turun Sanomissa Salmi myöntää suhtautuneensa hyvin kriittisesti Kirmulan seuranvaihtoaikeisiin. Tein kaikkeni, ettei näin olisi käynyt Salmi toteaa lehden haastattelussa. Kyseessä oli pitkä prosessi, jota haudottiin ja mietittiin syksystä lähtien, toteaa puolestaan Kirmula.

Pitkästä väännöstä huolimatta kaksikon välit ovat kunnossa. Myös seurakavereiden suhtautuminen seurasiirtoon on huolettanut Kirmulaa syksyllä. ”Mietin satä paljon, vaikka ei pitäisi. Pitäisi olla myös itsekäs”, toteaa Kirmula.

Kirmulan motivaationa seuran vaihtoon on ollut ensisijaisesti se, millä seuralla olisi eniten annettavaa henkilökohtaisella tasolla, eikä vaakakupissa ole niinkään suurviestit painaneet TS:n haastattelun mukaan. Seuran leiritys on vienyt miestä jo tulevan kauden arvokisamaastoihin Sveitsiin ja Latviaan.

Viime vuosina kehitystä ovat hidastaneet erilaiset jalkavaivat. MM-kisakuntoon pääsemistä hidasti rastitusmurtuman esiaste ja kisojen jälkeen lonkankoukistaja.

Kirmulan haastattelu on kokonaisuudessaan luettavissa Turun Sanomista haastattelijana Merja Kallikari

http://www.ts.fi/urheilu/3910467/Kirmula+vaihtoi+Kalevan+Rastiin+harkiten++Pitaa+olla+myos+itsekas

By | 2018-04-12T15:58:11+00:00 12.04.2018 15:58|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirmula vaihtoi Kalevan Rastiin Salmen vastustuksesta huolimatta
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com