Dramatiikkaa ruotsalaisten sprinttikatsastuksessa!

Oikea seitsemäs rasti jäi leimaamatta Bergmanilta

Artikkelikuvassa miesten ykkönen Emil Svensk

Miehissä Emil Svensk, Marting Regborn ja Jonas Leandersson selvittelivät välejään ja kiilaa ruotsalaisrintamaan laittoi itävaltalaissuunnistaja Gernot Kerschbaumer. Kisan nopeimman ajan suunnistanut Gustav Bergman kuitenkin hylättiin virheellisen leiman vuoksi. Berman teki vastalauseen lähekkäisten rastien vuoksi, mutta vastalausetta ei hyväksytty.

Radat olivat reitinvalintasuunnistusta ja alkupuoli radasta meni Begmanin ja Leandersonin komennossa. Bergmanin oikea leima puuttuu rastilta seitsemän ja pian sen jälkeen teknisellä osuudella Leandersonin ote voitosta kirposi reitinvalintaan.

Naisissa Karolin Ohlsson vei voiton ennen nuorta Sara Hagströmiä. Suomen ja ruotsin katsastukset huomioiden IFK Göteborgin naisilla viikonlopun kisat menivät mainiosti!

Kisan ratkaisusäksätys voiton suhteen

Uutinen ja haastattelut

Tulokset

Väliajat

Radat ja reitit

D21
1) Karolin Ohlsson, Järla Orientering, 16.14, 2) Sara Hagström, IFK Göteborg Orientering, +0.08, 3) Emma Bjessmo, IFK Lidingö SOK, +0.16, 4) Lilian Forsgren, OK Tisaren, +0.20, 5) Josefin Tjernlund, OK Tisaren, +0.22, 6) Lina Strand, Göteborg-Majorna OK, +0.25.
H21
1) Emil Svensk, Stora Tuna OK, 15.35, 2) Gernot Kerschbaumer, OK Pan-Kristianstad, +0.13, 3) Jonas Leandersson, Södertälje-Nykvarn OF, +0.16, 3) Martin Regborn, Hagaby GoIF Örebro, +0.16, 5) Ruslan Glebov, OK Ravinen, +0.21, 6) Eric Börjeskog, Södertälje-Nykvarn OF, +0.23.

D21-rata

 

 

H21-rata

By | 2018-04-14T14:11:27+00:00 14.04.2018 14:09|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Dramatiikkaa ruotsalaisten sprinttikatsastuksessa!

Suunnistus.Net Forums Dramatiikkaa ruotsin sprinttikatsastuksessa!

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com