Ruotsalaisilla täyden kattauksen testit viikonloppuna

Vahvan viikonlopun jälkeen Swedish liigaa johtava Emil Svensk (Stora Tuna) – kuva suunnistus.net

Ruotsalaiset juoksivat viikonloppuna täyden kattauksen EM-testejä. Perjantain sprintti jo uutisoitiinkin Suunnistus.net:ssä, mutta on aika kurkistaa maastokisojen antia.

Lauantaina oli vuorossa pitkän matkan kisa, jonka kesto oli naisilla reilut 90 minuuttia. Vaikka matka perjantailta piteni reilusti, niin ketään tuskin yllättää, että samoja nimiä on kärjessä silti.

Sprintin seitsemäs Alva Olsson (Linköpings OK) vei voiton ja IFK Göteborgin Sara Hagström uusi kakkossijansa. Sprintin voittaja Karolin Ohlsson (Järla) oli pikän matkan kolmas.  Naiset juoksivat hyvin stabiilit juoksut lukuunottamatta voitossa kiinni olleen Karolin Ohlsson harmittavaa viiden minuutin virhettä lopun pitkän välin rastinotossa vihreällä alueella.

Tove Alexandersson ei ollut mukana. Hän oli viikko sitten testaamassa menoaan Sveitsissä EM-leirillä ja osallistui hyvällä menestyksellä sveitsiläisten EM-katsastuksiin.

Bergmanille kärkipaikka pitkällä matkalla

Miesten pitkällä matkalla perjantain vauhdikkainpana sprinttaajana hylsyn ottanut Gustav Bergman oli nopein pitkällä matkalla ja ihan hyväksytysti. Eroa itävallan Gernot Kersbaumeriin tuli 1:22. Kilpailun kolmas oli Norjan ja Hakden SK:n Magne Dæhli. Neljänneksi suunnistaneeseen Martin Regborniin ja toiseksi parhaaseen ruotsalaiseen eroa tuli 1:48. IFK Göteborgin kaksikko Fredrik Bakkman ja Max Peter Bejmer olivat seuraavana tuloslistalla.

Suomalaisseurojen edustajia oli mukana kahdeksanneksi suunnistanut Paimion Rastin Olav Lundanes ja peräkkäin sijoille 16 ja 17 suunnistaneet Tamperelais seurojen Olex Kratov (Koovee) ja Johan Runesson (TP).

Sprintterinä meritoitunut Leandersson keskimatkan kärjessä – naisten kärki kovin tuttu

Sunnuntain keskimatkalla naisten sarjassa kärjessä oli jälleen tuttu kaksikko Karolin Ohlsson ja Sara Hagström.  Kolmanneksi suunnistus OK Ravinenin Helena Bergman.

Mihissä oli SNO:n Jonas Leandersonin vuoro juhlia testikisan ja Swedish Leaguen voittoa. Paimion Rastin norjalainen Olav Lundanes oli toinen ja Stora Tunan Emil Svensk kolmantena. Göteborg IFK:n Jonas Högstrand oli seuraava ennen kolmea vierailevaa tähteä, sillä seuraavat sijat meni Halden SK:n ja Norjan Magne Dæhlille, Kooveen Ukrainalaiselle Olex Kratoville sekä Norjan ruotsalaisseuraa IFK Göteborgia edustavalle Eskil Kinnebergille.

Keskimatkalla huomio kiinnittyy peräti 23 sijalle taipuneeseen Gustav Bergmaniin. Pitkällä matkalla sanojensa mukaan karmeista vatsavaivoista kärsineenä hän ei toipunut sunnuntain keskimatkalle normaalisti. Varsin vaihteleva viikonloppu siis hänellä.

Göteborg ja Nydalens vahvoina ennen Tiomilaa

Ennen Tiomilaa voidaan huomioda tuloslistalta IFK Göteborgin vahva kokonaispanos kuuden suunnistajan voimin TOP-20:ssä!

Kun ruotsalaiset mittelivät paremmuuttaan Swedish Leaguessa, samaan aikaan käyty Stigtomtakavlen oli Nydalens Skiklub juhlaa, sillä kahden joukkueen voimin kärjessä ollut norjalaisseura antoi pienen myrskyvaroituksen Tiomilaa varten.

 

Tulokset – Sprintti

Tulokset – pitkä matka

Tulokset – keskimatka

Tulokset Stigtomtakavlen

 

 

 

 

 

By | 2018-04-16T01:50:31+00:00 16.04.2018 1:32|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Ruotsalaisilla täyden kattauksen testit viikonloppuna

Suunnistus.Net Forums Ruotsalaisilla täyden kattauksen testit viikonloppuna

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com