Viestiliiga jatkuu tasaisesta tilanteesta Lakeuden Viestissä 14.7

Keväällä mainion vastaanoton suunnistusyhteisöltä saanut Viestiliiga jatkuu Lakeuden viestillä, joka suunnistetaan Kauhavalla Mäenpään hiihtomajalta. Kisassa on tarjolla etelä-pohjalaista pienipiirteistä avokalliomaastoa, joka saa vahvistusta oheisista Karttapaikka ja MapAnt karttapaloista. Myös kysely järjestäjältä vahvistaa, ettei tarjolla ole osan suunnistajista kavahtamaa suopursumaastoa!

Ratamestari on suunnitellut Viestiliigan toivomuksen mukaisesti keskimatka-tyyppiset osuudet, jotka tulevat tarjoamaan myös taidollista haastetta ja teknistä vaativuutta. Osuuspituudet ovat kärjen osalta 35-minuutin kieppeillä ja ankkuriosuus on muutaman minuutin pidempi.

Kilpailunjohtaja Tuija Katajamäki kertoo, että Mäenpään hiihtomaja tarjoaa mainion kisakeskuksen, jossa parkit ovat lähellä ja järvimaisema hivelee silmiä.

Ohjelmassa ovat ikäsarjat sekä nuorten sarjat Viestiliiga-sarjojen lisäksi, joten kilpailunjohtaja toivottaa kaikki tervetulleeksi vaikkapa ajamaan oman suunnistustekniikkansa uomiinsa eteläpohjalaiseen avokalliomaastoon ennen Fin5-viikon alkua. Hiihtolatuverkosto on tarjonnut hyvät puitteet myös lasten ratojen suunnittelulle.

Juuri Lahti-Hollola Jukolan aikoihin julkistettiin, että 2023 Jukolan viesti kisataan myös Etelä-Pohjanmaalla ja pienellä arvauksella vahvistettuna nyt tulee olemaan tarjolla hyvää tyyppimaastoa ei pelkästään Fin5-suunnistusviikon maisemiin, vaan myös tulevaa Jukolaa silmällä pitäen. Toivottavasta pohjalaisseurojen resurssit riittävät kisajärjestelyihin myös tällä välin, ettei nyt käytävä Lakeuden viesti jäisi viimeiseksi tyyppimaastokisaksi.

Kisasivut: http://www.kauhavanwisa.fi/paasivut/viestiliiga–lakeuden-viesti-ja-rastifyrry-viesti-14-7-2018

Ilmoittautuminen: https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/public/competition/view?id=23948

Klikkaamalla karttakuvaa, saat sen isommaksi

Viestiliiga jatkuu tasaisesta tilanteesta

Viestiliigan tilanne miesten osalta on se, että Paimion Rasti on kärjessä, Tampereen Pyrintö kannoillaan. Pienen kaulan jälkeen ovat tasaisena ryhmänä Koovee, MS Parma ja HS, eikä muutkaan kaukana ole.

Naisissa kärjen tilanne on tasaisempi, sillä 200 pisteen ylittäjiä ovat johtava MS Parma (240) ja kymmenen pistein välein Paimion Rasti, Rastikarhut ja Koovee.

http://www.suunnistus.net/viestiliiga/pistetilanne-naiset/

www.suunnistus.net/viestiliiga/pistetilanne-miehet/

Vielä, kun ilmoittautumisaikaa on vajaa vuorokausi, ainakin PR, MS Parma ja Koovee on yllämainituista vankistamassa pistetilannettaan, mutta arvatenkin myös muutkaan eivät luovu asemistaan suosiolla.

Lakeuden viestin jälkeen Viestiliiga jatkuu Tampereella 27.7, jolloin ohjelmassa on kiivastempoinen parisprintti. Molemmista Viestiliigan osakilpailuista on nähtävissä lähetys Veikkaus-TV:n lähetys, joten tunnelmaan pääsee mukaan, vaikka paikan päälle ei ehtisikään.

Pistetilanne

Miehet Naiset
1. Paimion Rasti 270 1. MS Parma 240
2. Tampereen Pyrintö 260 2. Paimion Rasti 230
3. Koovee 190 3. Rastikarhut 220
4. MS Parma 180 4. Koovee 210
5. Helsingin Suunnistajat 179 5. Hiidenkiertäjät 195
6. Hiidenkiertäjät 168 6. Angelnimen Ankkuri 192
7. Tampereen Pyrintö 2 168 7. Tampereen Pyrintö 190
8. Vaajakosken Terä 157 8. Pohjantähti 180

-R.Arvola

By | 2018-07-09T23:48:22+00:00 9.07.2018 11:19|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Viestiliiga jatkuu tasaisesta tilanteesta Lakeuden Viestissä 14.7

Suunnistus.Net Forums Viestiliiga jatkuu tasaisesta tilanteesta Lakeuden Viestissä

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com