Miehissä selkeät piste-erot, mutta voitto lienee avoin

Viestiliigan miesten kärjen  tilanne ei suurempia muutoksia kokenut. Paimio kavensi Pyrinnön reilua etumatkaan 30 pisteellä, mutta silti eroa on 34 pistettä jäljellä. Muuten kärjessä erot kasvoivat, sillä Kooveen sijoitus oli 7 ja sijoilla 3-7 olevat joukkueet olivat samassa järjestyksessä myös Rovaniemellä. Ainoastaan Kalevan Rasti ja TuMe pystyivät parantelemaan sijoituksiaan sijoille 8. ja 9.  Finaalissa on jaossa tuplapisteet, joten voittoon on mahdollisuuden myös Paimiolla, mutta muut tuskin kärkeä pystyvät haastamaan.

By | 2018-09-16T01:57:58+00:00 16.09.2018 1:57|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Miehissä selkeät piste-erot, mutta voitto lienee avoin

Suunnistus.Net Forums Miehissä selkeät piste-erot, mutta voitto lienee avoin

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com