MSParma naisten kärjessä – hiukan väljyyttä kärkitaisteluun

Naisten Viestiliigan tilanne oli ennen SM-viestiä äärimmäisen tasainen, sillä MSParma oli johdossa ja sen jälkeen seuraavat kolme joukkuetta Paimion Rasti, Rastikarhut ja Koovee olivat 30 pistettä taaempana tasapisteissä. Seuraavat joukkueet olivat jo selvästi jäljessä. Kärkijoukkueista Rovaniemellä parhaiten onnistui kisan kakkonen Koovee ja kavensi eron MSParmaan 20 pisteeseen. Sen sijaan Rastikarhut ja Paimion Rasti eivät ihan kärkitaisteluun SM-viestissä yltäneet. Siitä huolimatta Viestiliigan finaaliin lähdetään piste-eroilla, joista lähes mikä vain on mahdollista. Ehkä kuitenkin Paimion Rastin ja Rastikarhujen tilanne voittoon näyttää haastavalta, joten onko Koovee ainoa, joka voi MSParman haastaa? Sen sijaan Kooveen kakkospaikkaa Paimio ja Rastikarhut voi hyvinkin uhata.

Seuraava ryhmä on tasainen ja siihen nousi mukaan vain kolme kisaa, mutta kovat pisteet siihen nähden metsästänyt Pohjantähti AngA:n ja TP:n seuraksi.

By | 2018-09-16T01:41:22+00:00 16.09.2018 1:41|Categories: uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa MSParma naisten kärjessä – hiukan väljyyttä kärkitaisteluun
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com