Pesupaikka 2018-04-11T15:11:40+00:00

Pesupaikka

Huomaa, että voit lisätä kuvia tai linkkejä kirjoitukseesi, mutta se tapahtuu tekstimuokkaimen yläreunan työkalupalkista.

Kirjaudu jotta voit voit kirjoittaa viestin

12 entries.
admin kirjoitti 19.4.2018 klo. 07:49:
Eli järjestelmässä on salana, joka on "arvottu" uudelleen tuossa vaiheessa, kun tilasit uuden salasanan. Vanhaa salasanaa ei siis ole olemassa palvelimella.

Sille, kuinka selaimet tai mahdolliset selainten ulkopuoliset salasanan muistajat ehdottavat salasanaksi, kirjautumisvaiheessa, ei www-osoitteessa oleva palvelu (suunnistus.net) voi mitään.

Tässä esimerkiksi Cromen ohje, kuinka esimerkiksi muistettavia salasanoja voi unohtaa.

https://support.google.com/chrome/answer/95606?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi

Kun seuraavan kerran kirjaudut, mene sen jälkeen menet omiin tietoihisi (K-piste ->oma profiili) ja muutat salasanan mieleiseksi.

Kun selaimesi seuraavan kerran kirjautumisvaiheessa ehdottaa vanhepaa salasanaa, kirjoitat uuden. Sitten selain yleensä kysyy, uuden kirjoittamisen jälkeen, että muistetaanko se, niin vastaa kyllä.

"Muista minut" ominaisuus ei toimi, sillä selaimen tallennettu salasana on useimmissa selaimissa "vahvempi". Mutta en todellakaan tunne kaikkien selaimien toimintaa.

Kiitos myös, yritämme tehdä pikku hiljaa paremman suunnistus.netin, pikkuhiljaa, askel kerrallaa. Palaute on tervetullutta!
Luca kirjoitti 18.4.2018 klo. 20:43:
Ylläpidolle tiedoksi, että olen tallentanut minulle annetun salasanan Windowsin alle, ja olen myös ruksannut kirjautumisen yhteydessä ruudun "Muista minut", ja silti systeeminne kirjoittaa aloituksessa kohtaan "Salasana" jonkin aikaisemmin käyttämäni salasanan, millä ei siis pääse tähän palveluun, koska olen ottanut vastaan systeemin ehdottaman salasanan. Systeemi ei siis muista minua!? Salasanani oli nyt onneksi pantu muistiin yhteen sähköpostiin, ja pääsin sisään tilaamatta uutta, mutta siis eihän tämä tällainen pelitä. Tämä lienee viimeisin viestini tähän palveluun, missä tuki kertoo minulle, että se kaikki kokemani ei voi pitää paikkansa, siis ihan kuin olisin kertonut valeita vaan. - Hymiöt lähti kyllä toimimaan kun koskin vahingossa läppärin kosketuslevyä jonkin muun nappulan kanssa samaan aikaan?! Hyvää jatkoa!
Ylläpito kirjoitti 17.4.2018 klo. 22:34:
😊😉😚👲👮😬😳😚😉😉😊
Ylläpito kirjoitti 17.4.2018 klo. 22:33:
Valittettavasti vanhojen tunnusten salasanoja ei pysty testaamaan kuin kerran! Lähtökohtaisesti vanhojen salasanojen pitäisi toimia, mutta myös toista kokemusta on. Kun käyttäjä tilaa salasanan, on se aina turvallisuuskriteerit täyttävä satunnainen salasana.

Palvelu ei muista salasanoja, vaan käyttäjän selain ne muistaa ja täyttää valmiiksi, jos on täyttääkseen.

Samalla kun tilaa itselleen uuden salasanan, niin voi kirjata haluamansa salasanan saman tien profiilista, josta voi myös täyttää omat tietonsa kohdalleen.
Luca kirjoitti 16.4.2018 klo. 21:26:
Vanha salasanani ei toiminut tässä ihan uudessa Pesupaikassa. Tämä pesula ehdotti sen sijaan ihan uutta salasanaa, missä oli isoja ja pieniä kirjaimia ja numeroita ja erikoismerkkejä niin paljon, ettei kukaan sellaista muista! - Jouduin sitten pyytämään uudestaan ihkauutta salasanaa, ja pääsin tänne ryvetyttyäni nyt pesulle, mutta tämäpä loistelias palvelu ei nyt sitten enää itse muistakaan minkä uuden salasanan se oli minulle jakanut. Yritti ehdotella sitä ihan vanhaa, mutta eihän se tietysti enää toiminut kun olin jo ottanut vastaan sen uuden!?!? - Voisiko toivoa, että tekijät testauttaisivat tekeleitänsä jatkossa. Emojitkaan eivät toimi! Ehkä samasta syystä.
Martti Pesävirta kirjoitti 16.4.2018 klo. 10:21:
Mukavat radat oli Ankkurirasteilla, mutta aika vähän yhtäläisyyksiä on pienipiirteisten avokallion reunoilla suunnistamisella ja Sveitsin EM-kisojen vaatimuksilla. Oliko raamestarilla tiedossa minkälaiset penkat Ticinossa odottaa? Toki on helpompi järjestää katsastuskisoja Varsinais-Suomessa, mutta saadaanko näillä arvokisa-maastoihin parhaat mahdolliset edustajat?

kokkens kirjoitti 11.4.2018 klo. 11:01:
Lappinoa Hiihdon tulossivu
kokkens kirjoitti 11.4.2018 klo. 10:53:
Testikirjoitus, mutta asiaakin eli Lapponia Hiihdon tulossivut löytyy osoitteesta http://www.kokkens.fi/kilpailut/2018/lapponia/
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com