Missä yleinen alue, jossa voi huudella? 2018-03-29T09:44:51+00:00

Suunnistus.Net Forums Yleistä Missä yleinen alue, jossa voi huudella?

Merkitty: 

 • Julkaisija
  Viestit
 • Mikkol
  Osallistuja
  Post count: 1

  Ehkä en nyt osannut katsoa kovin tarkkaan. Mihin on piilotettu suunnistus.net oikea pesupaikka? Kuten varmaan vanhastakin kävi selväksi, niin tällainen aihepohjainen keskustelupalsta ei toimi.

 • admin
  Ylläpitäjä
  Post count: 94

  Vanhan pesupaikan ongelma oli myös se, että vieraskirjamainen keskustelu limittyi ja kysymys-vastaus, vastauksen vastaus sekä uudet jutut siinä välissä meni sekavaksi.

  Tämä yhden foorumin osion on tarkoitus toimia Pesupaikkana. Täällä saa huudella ilman syvempi aiheen perustamisia. Katsotaan vielä, pitääkö esitysmuotoa muuttaa enemmän ‘flatiksi’.

   

 • Nimetön
  Post count: 1

  En nyt heti tyrmää uudistusta mutta yleinen huutelupalsta vaan on niin kätevä, kun näkee suoraan nopeasti kaikki uusimmat ja nopsa selailla taaksepäin. Nyt pitää aina erikseen klikata aihetta jos haluaa nähdä siihen annetut vastaukset jne.

 • admin
  Ylläpitäjä
  Post count: 94

  Tuohon uusimpien viestien tunnistamiseen pitäävirittää oikeaan reunaan sopiva määrä uusimpia viestejä näkyviin ja näkeehän uudet aiheet heti etusivulta.

  Työkalut on kehittyneet aiak totaalisesti edellisestä uudistuksesta. Eiköhän ne saada viritetty sopivaan muotoon. Voisihan yksi esitysmuoto foorumin datalle olla ‘vanhan pesupaikan tyylinen’, mutta vastaukset ja keskustelun yhdestä teemasta koen  parhaana pitää säikeessä.

   

 • admin
  Ylläpitäjä
  Post count: 94

  Nyt löytyi sopiva sopiva komponentti vanhan kaltaisen Pesupaikan toteuttamiseen. Muutoksena aiempaan, ettei huutelu ole anonyymiä, mutta toimintaperiaate on sama. Löytyy  myös ylävalikosta Keskustelun alta.

  https://www.suunnistus.net//pesupaikka/

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com