Pesupaikka 2018-04-11T15:11:40+00:00

Pesupaikka

Huomaa, että voit lisätä kuvia tai linkkejä kirjoitukseesi, mutta se tapahtuu tekstimuokkaimen yläreunan työkalupalkista.

Kirjaudu jotta voit voit kirjoittaa viestin

19 entries.
SuuntaMursu kirjoitti 16.6.2018 klo. 13:32:
Kyllä nyt on hyvä spekuleerata, kun kukaan ei kuitenkaan lue näitä viestejä. Pistin puolet viikkorahoista SK Pohjantähdelle. Saadaan nääs uusi joukkue Venlojen kunnialistaan.
t: Mursu
tikola kirjoitti 15.5.2018 klo. 07:54:
Huonosti väki heräsi. Onhan tässä juuri käyty tunteita herättäviä aikuisten EM kisoja ja monta muutakin tapahtumaa. Heitetäänpä vaikka täkynä nuorten arvokisakatsastus maastotesti, joka oli kyllä aikamoinen hellepätsi Kisakalliossa.

Edellisvuoden SM maastot karsintakilpailuna vaihdettiin nyt liiton järjestämään polkujuoksutapahtumaan Kisakalliossa. Kumpi on parempi? Itse sanoisin, että molemmat vaikka nyt olosuhteista johtuen kisa taisi olla monelle liian kova pala ja ehkä pikkuisen lyhemmät radat olisivat riittäneet järjestyksen tekemiseen. SM Maastojen puolesta puhuu se, että sillä saataisiin verenvähyyttä potevaan kisaan lisää osanottajia ja samalla suunnistajat näkisivät sen juoksijoiden vauhdin ja voisivat pohtia kannattaisiko omaa vauhtiaan yrittää kehittää.
SuuntaMursu kirjoitti 13.5.2018 klo. 13:30:
No se SOTE oli vain sellainen provo, jolla yritin herättää väkeä. Polititiikka ei todellakaan kuulu "pesupaikalle", eli se siittä.

Mutta uutiset-palsta on todella hyvä lisäys ja tällä hetlellä likimain se ainoa "palsta" jonka takia kannattaa suunnistus.net avata. Kommenttini tähän suuntaan olikin se, että kun ne uutiset on etusivulla, niin mitäs niitä keskustelupalstalla toistamaan - etenkin kun kukaan ei näitä kommentoi.
tikola kirjoitti 13.5.2018 klo. 07:44:
Eipäs nyt vielä tuomita SOTEa, kun sitä ei ole vielä nähty....sehän voi olla vaikka kuinka hieno onnistuminen.

Sama pätee tähänkin, eli voihan tuo uusi keskustelupalsta herätä, mutta kieltämättä toistaikseksi tällä uudistuksella on mykistetty kaikki vanha pöhkökin keskustelu. Tosin en ole varma kaipaanko sitä entistä pesupaikkaa oikeastaan. Nythän tarjolla on minunkin toivoma aihepohjainen keskustelualue, jota tosin ei vielä juuri kukaan käytä.

Uutispalstan otan ilolla vastaan - siitä on jo useamman kerran löytynyt kivana koosteena kaikki tarpeellinen, joten uutispalstan aktivisteille siitä iso peukku.,
SuuntaMursu kirjoitti 11.5.2018 klo. 08:05:
Hieno uudistus tämä uusi Pesupaikka. Vähän niinkuin SOTE-uudistus. Taisi olla ihan pakko ja heti. Lopputulemana saatiin kuitenkin tapettua kaikki keskustelu kaikesta. Joku onneton yrittää heittää kommentteja uutisista (Sipilä?), mutta yhden viestin dialogit ovat kylläkin monologeja.

Hertkää heebot! Sveitsissä juostaa sprinttejä ja sprinttiviestikin on jo tyritty. Jos ei sprintistä synny keskustelua, niin sitte koko palsta kannattaa lopettaa.

Eikö niin?
kevyt olo kirjoitti 7.5.2018 klo. 16:15:
Ja tuon uloskirjautumisnapin voisi laittaa k-pisteen alle tai johonkin näkyviin. Nyt sitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.
kevyt olo kirjoitti 7.5.2018 klo. 16:13:
Tuo rekisteröityminen tänne ei ole kovin kätevä. En meinannut millään löytää. Pesupaikalta ei löydy suoraa linkkiä rekistertöitymiseen. Esim. tuossa kirjautumisen yhteydessä voisi olla nappi, jossa se lukee suoraan.

Puheenaiheiden kohdalla näkyy rekisteröityminen oikealla sivupalkissa, mutta kyseinen linkki ei toimi.

Yläpalkissa rekisteröityminen on piilossa K-pisteen alla. Ja kun siitä klikkaa, niin ainakin itsellä se bugasi niin, että se antoi muotoilultaan epämääräisen sivun, josta piti vielä uudelleen etsiä rekisteröitymisnappia. SItten vihdoin pääsin täyttämään lomaketta.

Eli tuo varmaan kannattaisi laittaa kuntoon, jos haluaa tänne kävijöiä. Vaikka suoraan yläpalkkiin näkyviin.
admin kirjoitti 19.4.2018 klo. 07:49:
Eli järjestelmässä on salana, joka on "arvottu" uudelleen tuossa vaiheessa, kun tilasit uuden salasanan. Vanhaa salasanaa ei siis ole olemassa palvelimella.

Sille, kuinka selaimet tai mahdolliset selainten ulkopuoliset salasanan muistajat ehdottavat salasanaksi, kirjautumisvaiheessa, ei www-osoitteessa oleva palvelu (suunnistus.net) voi mitään.

Tässä esimerkiksi Cromen ohje, kuinka esimerkiksi muistettavia salasanoja voi unohtaa.

https://support.google.com/chrome/answer/95606?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi

Kun seuraavan kerran kirjaudut, mene sen jälkeen menet omiin tietoihisi (K-piste ->oma profiili) ja muutat salasanan mieleiseksi.

Kun selaimesi seuraavan kerran kirjautumisvaiheessa ehdottaa vanhepaa salasanaa, kirjoitat uuden. Sitten selain yleensä kysyy, uuden kirjoittamisen jälkeen, että muistetaanko se, niin vastaa kyllä.

"Muista minut" ominaisuus ei toimi, sillä selaimen tallennettu salasana on useimmissa selaimissa "vahvempi". Mutta en todellakaan tunne kaikkien selaimien toimintaa.

Kiitos myös, yritämme tehdä pikku hiljaa paremman suunnistus.netin, pikkuhiljaa, askel kerrallaa. Palaute on tervetullutta!
Luca kirjoitti 18.4.2018 klo. 20:43:
Ylläpidolle tiedoksi, että olen tallentanut minulle annetun salasanan Windowsin alle, ja olen myös ruksannut kirjautumisen yhteydessä ruudun "Muista minut", ja silti systeeminne kirjoittaa aloituksessa kohtaan "Salasana" jonkin aikaisemmin käyttämäni salasanan, millä ei siis pääse tähän palveluun, koska olen ottanut vastaan systeemin ehdottaman salasanan. Systeemi ei siis muista minua!? Salasanani oli nyt onneksi pantu muistiin yhteen sähköpostiin, ja pääsin sisään tilaamatta uutta, mutta siis eihän tämä tällainen pelitä. Tämä lienee viimeisin viestini tähän palveluun, missä tuki kertoo minulle, että se kaikki kokemani ei voi pitää paikkansa, siis ihan kuin olisin kertonut valeita vaan. - Hymiöt lähti kyllä toimimaan kun koskin vahingossa läppärin kosketuslevyä jonkin muun nappulan kanssa samaan aikaan?! Hyvää jatkoa!
Ylläpito kirjoitti 17.4.2018 klo. 22:34:
😊😉😚👲👮😬😳😚😉😉😊
Ylläpito kirjoitti 17.4.2018 klo. 22:33:
Valittettavasti vanhojen tunnusten salasanoja ei pysty testaamaan kuin kerran! Lähtökohtaisesti vanhojen salasanojen pitäisi toimia, mutta myös toista kokemusta on. Kun käyttäjä tilaa salasanan, on se aina turvallisuuskriteerit täyttävä satunnainen salasana.

Palvelu ei muista salasanoja, vaan käyttäjän selain ne muistaa ja täyttää valmiiksi, jos on täyttääkseen.

Samalla kun tilaa itselleen uuden salasanan, niin voi kirjata haluamansa salasanan saman tien profiilista, josta voi myös täyttää omat tietonsa kohdalleen.
Luca kirjoitti 16.4.2018 klo. 21:26:
Vanha salasanani ei toiminut tässä ihan uudessa Pesupaikassa. Tämä pesula ehdotti sen sijaan ihan uutta salasanaa, missä oli isoja ja pieniä kirjaimia ja numeroita ja erikoismerkkejä niin paljon, ettei kukaan sellaista muista! - Jouduin sitten pyytämään uudestaan ihkauutta salasanaa, ja pääsin tänne ryvetyttyäni nyt pesulle, mutta tämäpä loistelias palvelu ei nyt sitten enää itse muistakaan minkä uuden salasanan se oli minulle jakanut. Yritti ehdotella sitä ihan vanhaa, mutta eihän se tietysti enää toiminut kun olin jo ottanut vastaan sen uuden!?!? - Voisiko toivoa, että tekijät testauttaisivat tekeleitänsä jatkossa. Emojitkaan eivät toimi! Ehkä samasta syystä.
Martti Pesävirta kirjoitti 16.4.2018 klo. 10:21:
Mukavat radat oli Ankkurirasteilla, mutta aika vähän yhtäläisyyksiä on pienipiirteisten avokallion reunoilla suunnistamisella ja Sveitsin EM-kisojen vaatimuksilla. Oliko raamestarilla tiedossa minkälaiset penkat Ticinossa odottaa? Toki on helpompi järjestää katsastuskisoja Varsinais-Suomessa, mutta saadaanko näillä arvokisa-maastoihin parhaat mahdolliset edustajat?

kokkens kirjoitti 11.4.2018 klo. 11:01:
Lappinoa Hiihdon tulossivu
kokkens kirjoitti 11.4.2018 klo. 10:53:
Testikirjoitus, mutta asiaakin eli Lapponia Hiihdon tulossivut löytyy osoitteesta http://www.kokkens.fi/kilpailut/2018/lapponia/
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:
admin kirjoitti 11.4.2018 klo. 06:26:

Uusimmat uutiset

Viimeisimmät keskustelunaiheet

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com