Miesten viestissä Pyrintö kaksoisvoittoon

Miesten viestiin starttasi hienosti 60 joukkuetta. Ennakkosuosikkeina yleisesti pidettiin Paimion Rastia, Pyrinnön kaksi  joukkuetta, Ikaalisten Nouseva-Voimaa, Kooveeta ja Lynx:iä.

Viesti olikin alusta saakka jännittävä ja tasainen. Ensimmäiseltä osuudelta Ikaalisten Mikko Knuuttila tuli  ensimmäisenä TP1:n ja Paimion seuratessa. Kymmenen joukkuetta oli vielä 1 minuutin sisällä.

Toisella osuudella Pyrinnön Elias Kuukka ja Paimion Vili Niemi karkasivat selvään johtoon, Pyrintö2:n Anton Kuukan ollessa 1.15 min ja muut yli 2 min perässä.

Ankkuriosuudesta muodostui jännittävä tiukka otatus Paimion Fredric Portinin, Pyrintö I:n Aleksi Niemen ja loppupuolella porukkaan liittyneen TP2:n Johan Runessonin välillä. Viimeiset hajonnatkin sattuivat samoiksi ja niin viimeiset kaksi kilometriä tultiin rintarinnan taistellen. Pyrintö I:n Aleksi Niemi avasi pellit 1 km ennen maalia ja sai pienen eron, jonka onnistui pitämään loppuun asti. TP2:n Johan Runesson taisteli toiseksi ja Paimion Portinin oli tyytyminen kolmanteen sijaan.

MS Parma sijoittui hienosti neljänneksi ennen Turun Metsänkävijöitä ja Ok Triania. Tämä kolmikko jäi 6 min kärkeen. 7. oli Angelniemi, sitten Pyrintö3, Koovee ja Paimio2. Lynx oli 11. ja Helsingin Suunnistajat 12.

Lopputulokset

By | 2018-04-07T11:16:41+03:00 huhtikuu 7th, 2018|Uutiset, Viestiliiga|0 Comments