Viestiliigan tunnelma sähköistyy

Viestiliigan toisen osakilpailun alla Espoon Korpilammella on valmistauduttu ottamaan vastaan 126 miesten ja 73 naisten joukkuetta. Näyttämönä toimii metsäinen kilpailuareena ja sen virtuaalinen muunnos, GPS-seuranta, sekä VeikkausTV.

Maailmanluokan tähdet ja uusi sukupolvi

Ottaako areenan haltuunsa nyt mukaan tuleva Kalevan Rasti vai jatkavatko Viestiliigan kärkitaistossa kovaa aloittaneet Tampereen Pyrintö ja Paimion Rasti? Menohaluihin viittaa se, että ainakin Paimiolla on laittaa kisaan parasta osaamista; Tranchand, Portin, Lundanes, ja tietysti kolme naisten joukkuetta. Myös Helsingin Suunnistajien Olli Ojanaho nähdään tällä kertaa Viestiliigan kahinoissa. Hyviä ehdokkaita kärkitaistoon ei puutu, kun kisaan starttaavat muun muassa Koovee, Navi, Nouski, MS Parma; Millä joukkueilla, selviää kenties torstai-iltaan mennessä. Ruotsalaisjoukkue Lidingö SOK ja venäläisjoukkueet tuovat lisäsärmää Viestiliigan toiseen osakilpailuun.

Kiinnostavaa on nähdä, missä laajuudessa suunnistuksen uusi sukupolvi nousee esiin Viestiliigan osakilpailuissa. Esimerkiksi Suunnistusliiton eri ryhmissä on peräti 60 vuoden 1991 jälkeen syntynyttä nais- tai miespuolista suunnistajaa mukaan lukien Haastajat, Team Kisakallio ja Nuorten maajoukkue. Synnyttääkö Viestiliiga uusia suunnistuksen supertarinoita, ja onko nuorilla nälkää ottaa Viestiliiga omakseen?

 

Viestiliigan 2. osakilpailussa maailmanluokan huiput ja kuntosuunnistajat starttaavat Jukolan viestin tavoin samalta viivalta. – Kuvaaja Markku Sormunen

 

By | 2018-04-19T10:09:23+03:00 huhtikuu 19th, 2018|Uutiset, Viestiliiga|0 Comments